Nieuws en sitelogboek

Publicatie Deugd & Vlijt in de pers!

KKH Deugd en Vlijt krijgt medailles

11:48 Willebroek (2830) Met de medailleuitreiking op het teerfeest van KKH Deugd en Vlijt vielen negen leden van deze muziekvereniging in de prijzen. Dit waren Tinne Boey (Kristallen ereteken voor 15 jaar muzikant), Gunther Goossens (Zilveren ereteken voor 25 jaar muzikant), Eduard Cortebeeck (Parel ereteken voor 35 jaar muzikant), Alfons Heymans, Rudy Peeters en Koen Van der Veken ontvingen het Robijnen ereteken voor 40 jaar muzikant en voor liefst 45 jaar trouw aan het muzikant zijn kregen Nico Schnabel, Jos Dalemans en Louis Dalemans het Saffieren ereteken. Het was Donald Verlinden van Vlamo die deze medailles persoonlijk uitreikte. Jan BOEY

BRON: http://www.gva.be/regio-mechelen/willebroek/kkh-deugd-en-vlijt-krijgt-medailles.aspx#

Nieuwjaarsconcert

Ons nieuwjaarsconcert van 19-01-2013 was een succes, dankzij de muzikanten die hun beste beentje voorgezet hebben én dankzij de talrijk opgekomen toehoorders.
Op de pagina Muziek kan iedereen de gespeelde stukken nog eens beluisteren.

Een nieuwe voorzitter

Op 11-02-2012 heeft Domien De Jonghe zijn ontslag gegeven als voorzitter van onze maatschappij. Omdat hij, na 32 jaar, niet meer in staat was zijn functie uit te oefenen heeft hij deze beslissing genomen. Eduard Cortebeeck volgt Domien op als voorzitter. Wij wensen Domien dan ook van harte te bedanken voor zijn onschatbaar werk en hij krijgt de titel ere-voorzitter. Eduard wensen wij veel succes met zijn nieuwe taak.

© 2014 - Koninklijke Katholieke Harmonie Deugd & Vlijt